Tilbakemeldinger

Her finner du en liten samling av ulike anonymiserte tilbakemeldinger som jeg har fått av mine klienter i løpet av den tiden som jeg har praktisert. Tilbakemeldingene beskriver kun subjektive opplevelser av å gå i terapi hos meg. Sitatene er publisert med samtykke fra de gjeldende klientene, og de kan når som helst be om å få sin tilbakemelding slettet.

“Har ikke angret på at jeg valgte å gå til Trine Merete. Det har vært oppturer og nedturer i livet mitt, og få dele disse har vært mye tårer men og positive øyeblikk jeg tar med. Har lært mye om meg selv, og har fått noen verktøy jeg kan bruke. Trine Merete har vært en varm og forståelsesfull terapeut som har gitt meg mye lærdom og positive ord og ta med seg på veien videre. Takker så mye.”

Kivnne i 40-årene

“Trine Merete er: Min trygghet og støtte. Hun utfordrer meg og står støtt ved min side mens hun gjør det.”

Kvinne i 50-årene

“Jeg har prøvd både psykolog og kognitiv terapi, men har følt at det ikke har ført til annet enn “brannslukking” for mitt tilfelle. For vel 2 år siden var jeg veldig langt nede og fant ved en tilfeldighet siden til Trine Merete på nettet. Da jeg kom hit første gang visste jeg lite om hva jeg gikk til, men etterhvert viste det seg at at her sitter ei dame som virkelig bryr seg, som tar jobben sin langt utover det jeg tidligere har opplevd hos andre. Hun bryr seg om meg som personen jeg er med mine problemer og vansker. Jeg føler meg sett, hørt, ivaretatt og ikke minst trodd. Jeg får gode råd og veiledning. Veien er lang, men jeg hadde ikke kommet dit jeg er i dag uten deg, Trine Merete. Tusen takk, du har et hjerte av gull.”

Kvinne i 40-årene

“Terapi-rommet hos Trine Merete er et godt og trygt sted å være. Jeg har blitt møtt og sett, blitt lyttet til og varsomt ledet videre i riktig retning. Jeg har blitt styrket i hvem jeg er, og fått hjelp til å jobbe med vanskelige ting jeg har med meg i bagasjen. Jeg vil varmt anbefale Trine Merete som en faglig dyktig medvandrer et langt eller kort stykke på veien!”

Kvinne i 20-årene

Hvis jeg kunne gjort noe annerledes
sist jeg så deg
så hadde jeg ikke hatt det så travelt
I det øyeblikket du la hånda di på skuldra mi
Forsøkte å finne blikket mitt
som allerede var ute av døra og nedi gangen.
Hadde jeg stoppet opp da,
kjent begge bena mot bakken
Og trukket pusten,
så hadde jeg kanskje 
fortsatt kjent varmen av avtrykket ditt.

Kvinne i 30-årene

Hos Trine Merete har jeg følt meg sett fra første stund, og jeg har latt meg imponere av den unike tilstedeværelsen hun viser. Det har vært et trygt sted for meg, og hennes væremåte har gjort det enkelt og ufarlig å være åpen og ærlig. Jeg har gått fra å kjenne på mye skam, til å ha en ny aksept av meg selv og den jeg er. “

Kvinne i 30-årene

“Det har vært godt å komme og få snakke om det som har bekymret meg. Godt å slippe å bære alt inni meg. Det har kjentes trygt å komme hit. Jeg har lært meg å være oppmerksom på pusten, og at det er lov å la følelser komme ut. ”

Jente i tenårene

Det viktigste jeg tar med meg fra terapien, er at jeg nå VET at det ikke er noe galt med meg!”

Kvinne i 40-årene

“Mitt indre kart og kompass stemte ikke. Så møtte jeg Trine Merete. Langsomt og nennsomt viser hun vei, men det er jeg som har kompasset. Veien har vært vond og vanskelig, men det er naturlig når ting bearbeides. Trine Merete hjelper meg – i mitt tempo.”

Kvinne i 40-årene
Jeg sitter på fjellet og skuer på en rosa, gryende soloppgang.Ute er det stille. I snøen nye dyrespor.
Snart egg, bacon og kaffe i godt selskap ved peisen.
Deretter skitur på viddene i strålende sol og vindstille.
Kvikk Lunsj og kakao i sekken.

Jeg kunne skrevet mye annet om mitt liv i dette øyeblikk, 
gitt andre beskrivelser.
Det bildet jeg velger å male frem, som ligger rett foran mine øyne, har Trine Merete hjulpet meg å få øye på.
Bildet er like sant som mye annet, men det er dette jeg velger å se og ta inn en søndag morgen i februar.
Og nå er fjellet rosa.

Kvinne i 50-årene

“Jeg har kunnet dele hvordan jeg har det. Jeg har fått hjelp til å sette ord på ting. Jeg har blitt tydeligere.”

Kvinne i 50-årene

“Det føltes godt å være hos deg!”

Mann i 50-årene

%d bloggers like this: