Kontakt

Jeg holder feriestengt i perooden 2. juli til 08. august. Sms og e-post vil i ferien bli besvart, men ikke nødvendigvis samme dag som jeg mottar henvendelsen.

NB: På grunn av svært stor pågang har jeg ikke anledning til å ta i mot nye klienter før fra september/oktober 2021. Ta kontakt på sms eller e-post dersom du ønsker å starte i terapi hos meg til høsten.

Åpningstider:

Monday
09:00 – 16:30
Tuesday
13:30 – 21:00
Wednesday
09:00 – 16:30
Thursday
09:00 – 16:30
Friday
09:00 – 16:30
Saturday
Closed
Sunday
Closed

NB: Jeg kan tilby parterapi og individualterapi etter avtale på lørdager og søndager (avhengig av min kapasitet), da med egne priser for helg. Ta direkte kontakt med meg for å avtale dette.

Ta kontakt med meg for mer informasjon eller timebestilling. Jeg kan nås på telefon, sms, epost, eller via kontaktskjemaet under.

Jeg holder til i vakre Helgeroa, helt syd i Vestfold på grensen til Telemark. Kontoret mitt ligger i andre etasje over MENY i Helgeroa.

Du trenger ikke henvisning fra lege.

Jeg har selvsagt taushetsplikt, og følger Helsepersonelloven.

Her finner du min personvernerklæring.

Vennligst les gjennom mine rutiner for smittevern.

Ta kontakt:

Kontoradresse:

Postadresse: Igestalt Psykoterapi

Organisasjonsnummer: 917 240 779

NB: Jeg svarer på alle henvendelser jeg mottar. Dersom du opplever å ikke ha mottatt svar på din henvendelse, sjekk om min e-post kan ha havnet i søppelpost.

Kontaktskjema

Fyll ut kontaktskjema under, og jeg vil ta kontakt så snart som mulig. Angi gjerne i meldingsfeltet under når det passer at jeg kontakter deg. NB: Du trenger ikke oppgi noen årsak i kontaktskjemaet for at du vil kontakte meg.

%d bloggers like this: