Kontakt

NB: På grunn av svært stor pågang har jeg ikke anledning til å ta i mot nye klienter før fra midten av august 2021. Ta gjerne kontakt på sms eller e-post dersom du vil starte i terapi hos meg etter sommerferien.

Åpningstider:

Monday
09:00 – 16:30
Tuesday
13:30 – 21:00
Wednesday
09:00 – 16:30
Thursday
09:00 – 16:30
Friday
09:00 – 16:30
Saturday
Closed
Sunday
Closed

NB: Jeg kan tilby parterapi og individualterapi etter avtale på lørdager og søndager, da med egne priser for helg. Ta direkte kontakt med meg for å avtale dette.

Ta kontakt med meg for mer informasjon eller timebestilling. Jeg kan nås på telefon, sms, epost, eller via kontaktskjemaet under.

Jeg holder til i vakre Helgeroa, helt syd i Vestfold på grensen til Telemark. Kontoret mitt ligger i andre etasje over MENY i Helgeroa.

Du trenger ikke henvisning fra lege, og jeg kan tilby time raskt.

Jeg har selvsagt taushetsplikt, og følger Helsepersonelloven.

Her finner du min personvernerklæring.

Vennligst les gjennom mine rutiner for smittevern.

Ta kontakt:

Kontoradresse:

Postadresse: Igestalt Psykoterapi

Organisasjonsnummer: 917 240 779

NB: Jeg svarer på alle henvendelser jeg mottar. Dersom du opplever å ikke ha mottatt svar på din henvendelse, sjekk om min e-post kan ha havnet i søppelpost.

Kontaktskjema

Fyll ut kontaktskjema under, og jeg vil ta kontakt så snart som mulig. Angi gjerne i meldingsfeltet under når det passer at jeg kontakter deg. NB: Du trenger ikke oppgi noen årsak i kontaktskjemaet for at du vil kontakte meg.

%d bloggers like this: