Kontakt

Ta kontakt med meg for mer informasjon eller timebestilling. Jeg kan nås på telefon, sms, epost, eller via kontaktskjemaet under.

Min online timebestilling er til enhver tid oppdatert for oversikt over ledige timer. Ta gjerne kontakt med meg på 92872847 dersom du har noen spørsmål.

Første samtale:

Ved bestilling av time til vår første samtale kan det være fint å bestille 90 minutter, da får jeg litt bedre tid til å bli kjent med deg. Hvis du synes det kan være vanskelig å snakke om hvordan du har det, er trolig 60 minutter tilstrekkelig.

Jeg holder til i vakre Helgeroa, helt syd i Vestfold på grensen til Telemark. Kontoret mitt ligger i andre etasje over MENY i Helgeroa.

Du trenger ikke henvisning fra lege. Jeg samarbeider selvsagt med din fastlege, NAV el. dersom du har et ønske om det.

Jeg har selvsagt taushetsplikt, og følger Helsepersonelloven.

Her finner du min personvernerklæring.

Åpningstider:

Monday
09:00 – 16:30
Tuesday
09:00 – 16:30
Wednesday
09:00 – 16:30
Thursday
09:00 – 21:00
Friday
Closed
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Angående åpningstider: Mine åpningstimer kan tidvis avvike noe fra de ordinære åpningstidene.

Ta kontakt:

Kontoradresse:

Postadresse: Igestalt Psykoterapi

Organisasjonsnummer: 917 240 779

NB: Jeg svarer på alle henvendelser jeg mottar. Dersom du opplever å ikke ha mottatt svar på din henvendelse, sjekk om min e-post kan ha havnet i søppelpost.

Kontaktskjema

Fyll ut kontaktskjema under, og jeg vil ta kontakt så snart som mulig. Angi gjerne i meldingsfeltet under når det passer at jeg kontakter deg. NB: Du trenger ikke oppgi noen årsak i kontaktskjemaet for at du vil kontakte meg.

%d bloggers like this: