Nytt kontor!

I høst har jeg startet på mitt fjerde og siste år på gestaltterapeut utdanningen ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Det har vært, og er, en fantastisk spennende, givende og krevende reise – og jeg har ikke angret et sekund på valget mitt om å bli terapeut!

Det siste året har jeg vært så utrolig heldig å få drive min egen terapipraksis ved Sentrum Legekontor i Horten. Der har jeg fått utvikle meg som terapeutspire, i møte med mange modige og vakre mennesker som har vist meg tillit ved å dele av sin sårbarhet og livssmerte. To dager i uka (mandager og fredager) tar jeg imot klienter til terapi i Horten, noe jeg også kommer til å fortsette med fremover.

Om kort tid (11.09.17) åpner jeg i tillegg mitt eget lille kontor i Helgeroa. Der vil jeg ta imot klienter på tirsdager, onsdager og torsdager. Ved behov vil jeg her også kunne tilby terapi på kveldstid og i helger.

Mitt nye kontor ligger i andre etasje over Meny på Søndersrødtunet i hjertet av vakre Helgeroa.

Som studentterapeut tilbyr jeg terapi til redusert pris, og jeg har kort ventetid. Du trenger ikke henvisning.

Barn, ungdom, voksne, eldre, par og familier er varmt velkommen til meg!

Ring meg eller send en sms dersom du ønsker å vite mer og/eller ønsker å avtale et møte. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Mobil: 92872847

Epost: trinemerete@igestalt.no
TrineMerete-100

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..