Godt nyttår!

 

Straks er 2016 historie, og vi går over i et nytt år. Det gamle året hilser det nye velkommen med markeringer over hele kloden. Nyttårsforsetter, kyss, klemmer, jubelrop og fellesskap. Herlig, ikke sant? Facebook-statuser med glansbilder fra livet, rynkefritt og festpyntet, glede, vennskap og fest.

Per Fugelli har gjentatte ganger oppfordret oss til å ta vare på flokken vår. Mine tanker denne nest siste dagen i 2016 går til alle de som ikke har en flokk, de som av ulike grunner ikke har hatt muligheten til å være en del av, høre til eller bli inkludert.

Barnet som ingen ser. Barnet som ser altfor mye. Den som sitter alene, som ikke har noen å invitere eller bli invitert til. Hun som drukner i ensomhet sammen med andre, han som aldri hører noensteds hjemme. Den som lengter etter ensomheten og stillheten. De som lengter hjem, og de som bare vil dra. Han som drikker altfor mye. Han som ligger i en sykeseng uten en hånd å holde i. Hun som sitter ved en sykeseng og håper på et under. Han som er uten håp.

Bak alle glansbilder og facebook-statuser finnes de. Du, jeg, han, henne. Vi fødes og dør alene. Ensomheten er en del av hele vår eksistens OG vi er her på vår fine klode SAMMEN.

Ta vare på flokken din. Og vet du hva? Alle vi mennesker som lever, puster og eksister her sammen er flokken din. Alle sammen. Du også!

God nyttårsklem fra Trine Merete

 

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..